Sen julklappsutdelning

Nu är det jul igen, nu är det jul igen och julen varar väl till påska?
Men det var inte sant och det var inte sant för alla vet ju att julen tog slut direkt efter den sista julklappen öppnats.
Jag är ingen bra låt skrivare, men nog borde väll texten gå så.
För julaftons höjdpunkt är ju utan tvekan julklappsutdelningen. Man bygger upp julstämningen med god mat, Anna Anka ( eller var det Kalle?) , julgodis och Grandekorering. Men i bakhuvudet finns det bara en sak. När kommer den där J***A Tomten. När tomten väl kommer så gömmer man sig bakom mamma eller pappa , lite smårädd efter traumatiska upplevelser i barndomen. När tomten har lämnat huset och alla paket är öppnade så försvinner julstämningen sakta men säkert och man tänker . "Ett helt år kvar tills nästa gång"
Jag(Tomten) tänkte få ta den äran att förlänga julstämningen några minuter med att ha en liten julklappsutdelning här på bloggen till de skidisar som har varit snälla barn i år.

Isak - Sean Banan dvd-box.
Kommentar: Vem har inte hört RUUUMPAAA x antal gånger.

Duschkören ( Max, Johan S , Per "Pontare" Gunnarsson) - Sångpedagog
Kommentar:  Överflödig

Gabriella- Gossip Girl säsong 1-3 + Anteckningsblock
Kommentar: Att vara skids egen gossip girl är inte det lättaste. Men med hjälp av alla tre säsonger av gossip girl kan du ju få dig några tips. Anteckningsboken är ju bra att ha,det är ju svårt att komma ihåg allt skvaller som går i skidkorridoren.

Armén(Gabban,Vendela,Sofia) - En hel garderob med matchande outfits.
Kommentar: En garderob med matchande outfits så att ni kan ha likadana kläder hela tiden och inte bara på styrkan.

Malin - Boken "Jag hade en gång en blogg"  av Magnus Uggla
Kommentar: Skids okrönta bloggdrottning har tagit en bloggpaus. Kommentar överflödig


Petter - Mirakelmedicin
Kommentar. Det måste väl ändå finnas någon Miraculix eller Skalman i verkligheten. Någon som kan plocka fram ett provrör med en bubblande dryck som Petter kan dricka så han får bli frisk, så att han får visa sin talang och träna och tävla utan bekymmer.

Pierre - En dejt med ACO-Z
Kommentar: Citat Anna Carin Olofsson är en M**F .Slutcitat.

Anna Erika - Walkmans aka Bastumannen aka Styltmannen aka Inflamesmannens styltor.
Kommentar. För att skona Johans rygg vid eventuellt hångel så får Anna Erika låna Walkmans styltor för att få lite längd.

Tobias - Jobb som "publik som skrattar i tv-serier"
Kommentar: Denna glada kille skulle göra sig utmärkt som publik i tv serier med så kallade "Bakrgrundsskratt". Ett passande jobb för Tobbe som alltid har nära till skrattet.

Max- GPS
Kommentar: Att springa vilse på Talliden när man går i trean säger det mesta.

Per - "Kom ihåg" lappar
Kommentar
:Fråga: Hur många gånger har Per kommit till skolan utan att glömma något?
1) Fler än dig i allafall
X) Man kan räkna dom på den högra handens fingrar
2) Per som är en sådan exemplarisk elev skulle väll aldrig glömma något

Rätt svar ( X)

Sara N - Öronmuffar
Kommentar: Svanamyran+ (- 14) + Dålig mössa(?) = Ajaj

Eke
- Petter
Kommentar: Överflödig

Vendela- Endast Håkan, Winnerbäck och MJ i högtalarna på skid. 
Kommentar: Väldigt onödig present eftersom det enda som spelats i skid är nämligen Håkan , Winnerbäck och MJ

Lina - Ett passande smeknamn
Kommentar : se tidigare blogginlägg http://lyckseleskidgymnasium.blogg.se/2009/november/snart-lager.html

Till alla som inte har fått någon julklapp. Så beror det antingen på att ni inte varit tillräckligt snälla eller att tomten har tappat minnet helt enkelt
God Jul och gott nytt år önskar skidtomten



"Det här kommer Håkan få Fan för"

 





sms terror

Vet ej om detta sms lyckats nå alla skidisar ännu.. lägger därför upp det här med reservation för vissa justeringar i texten, innehållet är dock det samma:


KLOCKAN 19.00 DEN 21 DECEMBER (MÅNDAG) SAMMLAS VI I OMKLÄD FÖR ATT TILLSAMMANS TÅGA TILL OKÄND PLATS OCH FIRA LILLA JULAFTON-09 OCH DU ÄR EXKLUSIVT INBJUDEN(om du är skidis förståss)!! TA MED GLATT HUMÖR OCH EN JULKLAPP FÖR MAX 20KR.

ps. VI FÅR BESÖK AV EN HÄMLIG GÄST OCKSÅ….

sc där :D


Ett oroligt inlägg

På grund av ett kort sjukdomstillstånd i form av halssmärta, så har de senaste dagarna varit ganska tråkiga för min del. Eftersom blogginlägg tenderar att utformas utifrån författarens sinnesstämning så ska även detta inlägg hålla sig till den mallen. Målet är alltså att skriva så tråkigt som möjligt. Jag uppmuntrar er därför att sluta läsa redan nu. Genom att läsa detta inlägg kommer er tillfälliga glädjenivå att sjunka minst 2 poäng.
Inlägget som sådant hade jag tänkt skulle handla om veckan på skidgymnasiet så som den varit för de flesta.

Måndagen bestod av skola och styrka.
Tisdagen bestod av skola + träning i form av A1 eller A2 eller A3 eller Styrka eller två olika. På kvällen var det pepparkakshusträvling. Det var roligt eller tråkigt. Beroende på vem du frågar.
Onsdagen var veckans tredje dag.
Torsdagen var komplex. Vad folk gjorde vet jag inte, men dom tränade säkert.
Fredagen pågår fortfarande och en övergripande beskrivning av dagen är därför omöligt. Men jag antar att fredag iallafall har lika många bokstäver som Tisdag.

Vill bara tillägga att vi inte på något sätt har tråkigt på skidgymnasiet. Det är bara det här inlägget som är tråkigt.

//Männen i fyran. Alltså me, myself and I.


kakbak

Japp igår/idag har så den omtalade pepparkakshustävlingen avgjorts här i Lycksele. Eller omröstningen pågår just nu bland lärarna på skolan, så resultatet återkommer vi med. Tänkte dock ge er (våra kära bloggläsare, som inte har möjlighet att vara på plats å röta) en möjlighet att framföra er åsikt här på bloggen. Så de ä bara ni lägger en röst på favorit skapelsen.
  

 




Personligen är jag en aning less på allt som har med lukten av pepparkakor att gör…
Är i vilket fall mäkta imponerad av alla bidrag. Som alltid hög klass på denna mycket prestigefyllda tävling! Vi har också blivit utmanade av SENIORERNA; Linda, Linn, Anton och Fredrik, som tydligen saknar just denna del av skidgymnasiet mest, efter som de nu va så angelägna om att vara med ;p

 

Med andra ord börjar julstämningen nu verkligen sprida sig här på skid. Går ju liksom inte att mista sig efter att ha spridit den kännetecknande doften av pepparkakor in i alla porer som finns under en hel kväll/natt. Även Julshowen är en bidragande faktor till stämningen. Handlingen var kanske inte den juligaste, vill ju inte avslöja för mycket men tomten ä boven i dramat… hihi  

 

För övrigt så är det imorron exakt en vecka till julafton!!!!
Och lärarna är som besatta av att inte göra de möjligt att börja mysa lite av julen i förväg, istället ä de plugg, plugg å plugg som gäller.
Men på månda ska vi fira med LILLA JULAFTOn!!

 

Ha de gött!!


GRATTIS PÅ LUCIADAGEN!

jaå, rubriken kan ju te sig en aning korkad men vad ska man säga då, han en fiiiiin Lucia? whatever, det där blir nice!

mindre nice är att jag har satt mig i ett åtta-timmars-pass innehållande fördjupning inom religion, har avverkat 3,45 så beräknas vara klar vid.. halv nio?

Mer nice är att flera skidisar har åkt fort som fan i Boden i helgen. Ingen nämnd ingen glömd så ALLA bör ta åt sig :)

jag funderar dessutom på om jag var den enda svennen som önskade att kalle skulle vinna idol?

Nej, nu ska jag tappert fortsätta mitt arbete. ( som tur är har jag gömt undan alla rakhyvlar för att jag inte i desperation ska undslippa det! )

just det , veckan som kommer för med sig både det ena och det andra. Pepparkaksbakhustävling på tisdag, onsdag blir det tårta hos max ( eh det där vet jag inte om det är sant ) och på torsdag går det lösa rykten om att skid ska fira lilla julafton.
vad jag minns från ifjol så blev den kvällen riktigt lyckad.  

Sen florerar det rykten om att Lina även ska ha blivit blond på utsidan?  ( hihi )
can´t wait!
 jaa den där var väl söt!


kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam / G

8 december

Hmm, eftersom någon (fortfarande okänd person) har avslöjat alla djupa hemligheter som tersig innanför skidgymnasiets väggar, i ett vackert julkåseri, så finns det inte längre mycket att skriva om angående lycksele skidgymnasium. Det faktum att denna okända person i fråga inte heller verkar var villig att skrida fram i rampljuset för att mota applåderna. Gör att detta ända diskussionsämnen ”vem skrev inlägget?” börjar bli en aning uttjatat. För att inte framkalla dålig stämning eleverna emellan uppmanar jag därför denna person att självmant erkänna sin bedrift och åta sig äran!!

 

Det som egentligen inte är värt att nämna män ändå har hänt i lycksele de senaste dagarna är att 2.a advent har passerat.

Det har fortfarande inte kommit någon mer schnö, vilket troligen kommer att medför en förflyttning av Tannbergsloppet från Tannberget till Svanmyra. - Bra/ dåligt?!

Måndagsmöte å styrkan är genomförd för denna vecka..

Intervallpass i Svanmyra med frivillig filmning (vallatips för dagen: vauhti- volett/universal rode- rossa (kanoners!))

Lunch: blodpudding

……


HA HA

ÅKEJ. tack för gästspelet, tror jag??
vet att väldigt många spekulerar i att jag, JAG!! skulle ha skrivit inlägget, men då måste jag göra er besvikna.
Jag vet mycket, men sällan att jag skulle fått reda på allt det där?? OH MY! Det kanske är dags att byta lösenord, igen, men det är ju iochförsig ett väldigt effektivt sätt att bli uppdaterad om vad som försiggår på skid,, eller köra psykologen månadsvis?  aja det var bara en tanke :P

annars, jag ser snö. jag blir glaaaad. har ju inte varit i skolan i veckan pga sjüükdom. så jag har inget att tillägga om skidlivet. 

kanske nån annan som har flytt fältet i veckan på grund av vissa saker som blivit tillkännagivna..?

men nu är jag back in business!

sen, den som vet vem som skrivit, eller om Du nu läser det här;  GOOD JOB!


RSS 2.0