Sommarlov!

Sommmarlov! Ännu ett år här på Skidgymnasiet har passerat med en väldig fart. Det känns som om det var igår man stod och va nervös för om man skulle få ett litet eller stort rum på elevhemmet. Tiden går alldeles för fort, men det är ju som man säger: Tiden går fort när man har roligt.
I alla fall så har ännu ett par skidfyror lämnat oss och vi kommer såklart att sakna hela gänget! Jag hoppas att de får det bra nu när de går vidare i livet. Vi som blir kvar har ju ett litet tag kvar på denna underbara plats. Men nu har vi sommarlov och det kommer bli grymt det känner jag på mig! Så ha en bra sommar nu allihop så synes vi till hösten!
Hela gänget!

BAL

vi skapade historia på balen. legendary. woooohoo. fast vissa drog tidigare från hotellet än oss andra  nu ska vi vidare...... B Y E!!!

 

 

 

 


It´s a beautiful day

ååååååååååh så nice!! jag och flera andra i åk 4 är HELT KLAR MED SKOLUPPGIFTER. Fatta, 4år av skolplugg och nu är det slut, tjoooho. A L D R I G mer skolarbete, vi blir ju trots allt arbetslösa nu och så ska vi förbli. ällär.

imorrn är det bal, kommer bli jättekul att se alla fina och uppklädda, nog för att VI håller sjysst nivå året om men.  och nästa fredag är det skolavslutning som sagt. ååhå så roligt,inte bara för att vi får glasspinne till lunch. men till något viktigare, idag fyller LINA 20år!!

CongraaatZz!!

 

Sen måste vi träna lite brännboll inför skolturneringen, för jag pallar inte en förlust mot jakt och fiske iår IGEN!

 

tjalo


RSS 2.0