Frankrike imorgon!

Nu är vi på arlanda, imorgon far vi vidare till Frankrike. Ska gå och handla lite kvällsfika med Jennie snart sen blir de godnatt, ska upp vid halv sju imorgon.
Ska försöka skriva så ofta jag kan, om jag hittar en dator med internet :P

Hade bra!

USM-Läger


Tävling i Järvsjöby

I helgen var jag(johanna) och kollade på tävlingen i Järvsjöby. Hade också med mig kameran för att ta en massa bilder, tyvärr kan jag inte lägga in dom på datorn för sladden som man laddar över bilderna med är borta :S Men kommer lägga in några bilder så fort den är hittad! För övrigt finns det inte så mycke att skriva om tävlingen, var kul att kolla förutom att det blåste så mycket.

Vi passade också på att dela ut lite lappar om USM- lägret vi ska hålla den 6-8 Februari. Sista anmälan går ut idag och vi har nu 16 deltagare så jag tror det kommer bli hur bra som hellst :D

Back on track! ;)

Nu är vi alla tillbaka i Lycksele igen för ännu en termin fylld av skidåkninga och plugg ;P Veckan började med tårta då våran egen Linn Sömskar tog en andra plats på vattenfall cupen :) Grattis!  

Igår var det styrketester och alla pumpade på,  speciellt Isak ;) hehe! På kvällen samlades vi några stycken för spakväll på elevhemmet. Det blev bastu, bad, ansiktsmask, bodyskrubb, rakning, kladdkaka, godis, levandeljus och masage ;P Hela paketet! Det var trevligt och kvällen blev lång, de flesta var nog ganska trötta sen. Sitta i bastun i 3 timmar är ingen lek! :P För oss som sedan bodde en bit bort blev det en kall hemfärd!
 
Idag har det varit 26-27 grade kallt :S Så dagens träning blev inomhus för de flesta och då spinning eller styrka.

RSS 2.0