Tack för den här tiden!

Tusen tack för de här underbara åren med alla ni elever och tränare på skid! Nu drar vi fyror vidare mot nya mål!


Som jag alltid kommer att minnas er! Som en familj!

Kan också passa på att nämna att elminerad-leken tyvärr inte fick någon vinnare.. Vi har dock tre grabbar som blev kvar i slutet; grattis David, Jonathan och Alexander! Tyvärr ingen vinstpott eftersom det nästan inte var någon som lämnade in startavgiften: 10kr;) Vi har dock haft några fartfyllda dagar med spring i korridorerna. Graden av paranoia har ökat på Tannbergsskolan under de här dagarna, vi hoppas att det går över! ;)

3:orna får nu axla det tunga ansvaret att styra upp lite på skolan nu när ni blir äldst och se fram emot den efterlängtade studenten, 2:orna får uppleva det sista året med sin klass innan dessa går ut samtidigt som de får börja förbereda sig inför nästa års sommarskidskola, 1:orna får lämna över rollen som "rookisar" till de nya småttingarna och fortsätta vara lika busiga, knasiga och fulla av hyss ;) Hoppas ni som stannar får njuta av den tid som är kvar och ta vara på den, och att ni kommande elever får en lika rolig tid som vi har haft! För som jag brukar säga; den som vill bli bra har alla möjligheter att bli bra i Lycksele!

För sista gången; Anna Erika "Akke" Hedman


sommarskidskolan

Just nu pågår sommarskidskolan här i Lycksele. De föredetta treorna tar hand om ett härligt(hoppas jag på) gäng ungdomar mellan lördag och torsdag. Jag är inte avis på dem i alla fall, de är ganska skönt att vara ledig. Men ni får gärna gå in på hemsidan för att läsa om ungdomarnas spännande dagar och se vad de pysslar med. Kan kanske nämna att jag hörde att de hade haft besök av någon riktigt talangfull kille igår ;)

gå in och läs mera här:

http://www.lycksele-skidgymnasium.se/1/


FÖR DOM HAR TAGIT STUDENTEN'

Skolfoto_k_4_liten

FYFAN VA NI ÄR BRA!




Tiden springer

Tiden rusar iväg på Lycksele Skidgymnasium just nu. Bara en vecka kvar till skolavslutningen, studenten och sommarlov. Tävlingen eliminerad är i full gång och Talliden har provsprungits av oss skidisar. Eftersom alla hittat tillbaka hade Anna Erika och Johan gjort ett bra jobb med utmärkingen av de dryga 26km.

Hoppas vårat par i fyran, Anna Erika och Johan har det bra och steker i de varmare breddgraderna i Bulgarien.



Som sagt tävlingen är i full gång....

/Ettajävlarna


Balen 2011

Igår var den efterlängtade och den så omtalade Balen. Det var många skidisar som klev upp på podiet i sina underbara klänningar och kostymer. Den regniga morgonen övergick under dagen till strålande sol, till många personers lättnad. Solen gav de glada humöret ännu en spark i baken.

Här kommer några bilder från skidisarnas egna paparazzis :)


Sara och Per
Sara och Per

Viktoria och Johan
Viktoria och Johan

Linnea och Victor
Linnea och Victor

Malin och Christian
Malin och Christian
Evelina och Erik
Evelina och Erik
 
Eke med hans baldejt
Eke med sin baldejt

Petter med sin baldejt
Petter med sin baldejt


3:a flickorna

Johan, Linnea, Victor, Malin och Christian


Fina balpar

/ Ettajävlarna


RSS 2.0