he he

kanske inte är rätt tillfälle att säga det men.. det var max som bönade om att få ha hemmaläger, tränarna måste ju ha missförstått, så fuck him! han verkade ha tungt inflytande iaf så iveckan ser vi till att nöta spåren rejält i lycksele. Yay!

kan tillägga att basketen på idrotten idag inte var nådig, dreamteam med petter tobbe och Gabriella spelade bra, eller ja, vi krossade!

förövrigt, det är nu gratis att åka lekbilen på konsum. ni som testat kan ju meddela hur åkturen var.


  Arvidsjaur. Gött


Nytt inlägg

Träningsläger lördag-söndag i......... LYCKSELE!!  Spännande. outforskad terräng.
Yr skvallrar om  ca.20minusgrader hela helgen. Gäller att vi håller tempot och värmen uppe alltså.
Skidor ikväll, dubbeljakt, det blir braaaaoooow.


                                  naaaaw


Hård Hårdare..


Say no more.. onsdagkväll:


En bild säger mer än tusen ord <3


Jag skippar rubrik idag

Jaaaahaa.
Några åkte till Zinkis. ( vem fasen myntade det uttrycket ) en del stannar i Lycksele, och vart fan åkte ni andra?

Lycksele v.6 :
möte med ingela och cathrine, några hints om att vi skidisar var sugna på tårta, allt hopp lades på ove istället för kommande helgs j-cup.

matteC-prov för tappra skidfyrabrudar. Skrattar bäst som skrattar sist, vi ska då rackarns fira då vi har avklarat skiten, WORD!

Sen var väl veckan snarlik vecka 1,2,3,4,5. undantag att vi inte fick glass till pannkakan.

ni  som är i oves hemtrakter i veckan kan väl köpa med er en souvenir till oss övriga och jag hoppas ni inte lider av allt för mkt jetlag efter resan ner.  

pusshej.

DM Norsjö


Idag avverkades västerbottens distriktsmästerskap med svett och glädje. Det var en riktigt rolig tillställning. Dock en aning, bara en aningens lång väntan till stafetten men lika för alla och vi hann ju mysa med varandra.

Det blåste kallt som fan, men solen var nice och alla göttade sig och drog ner brillorna, gillas!

Distansen är väl inget att skriva om, alla har åkt rakt fram och gått i mål tidigare, det kan vi.
Däremot stafetten, 3x900m. Alla verkade tycka att det var en rolig form av tävling och ja, klart som fan att det var det. Dessutom tyckte flera, så även jag att det var kul att en tränare från Lycksele var där och hejjade och peppade.




Niiiiiiiice





Norge. Ocensurerat




Japp, här är alla smaskiga detaljer, bildligt talat. Tyvärr fick jag aldrig med bilden på Måkkxs nakenchock eftersom jag kanske är världshistoriens sämsta turist och använder min kamera nästan enbart som bagageutfyllnad. Anyway, enjoy.


Här äter vi norska hamburgare, som ni ser är vi väldigt fascinerade över detta och misstänker att vi är norskarnas framgång på spåren..




Norskarna har skaffat en ny skidbuss. Efter noga tester iform av alla dess tänkbara ställningar i bussen kom vi fram till att Lyckseles skidbuss är bäst, snel hest.



Jag Vendela och Måkkxs testade gymet. Som ni ser daskade vi norskarna på stjärten denna dag då vi var väldigt flink på gymet.


100kg på bänkpressen, mums. Om det har någonting att göra med norsk konstruktion har jag inte den blekaste över.



Det här tyckte jag var jätteroligt. Varje dag. Varje gång. FniZz.



Vi var på en utsökt guidad tur på Moiranas industripark. (www.mip.no)



Sammanfattades enklast såhär..



Efter en shoppingtur där Max var storfyndarn åt vi papiraka.



Tom, som vi flickor bodde hos hade en gedigen prissamling. Och ja,, det är dreggel på prisskåpet.




Sista dagen åkte vi en fantastisk skidtur utmed en fjord,älv? nåt i en dal. En älg åkte med oss.




Isteét som alla kids i norge drack, lime bör tilläggas, var galet. Till det mumsade jag och vendela på Walters mandlar. Tack Walter.





Resans betyg. MEN JA, klockren!

Vi kan ha gjort lite äventyr emellan bilderna också, men då får mina kära skidfyra vänner isåfall bidra med bilder,  vissa av oss var riktiga japaner gällande fotandet. Brao!





norge

eftersom sjødin  inte skøtt update på bloggen medans vi ær i norge får vi væl ta och styra upp det hær, och JA, vi har helt tappat svenskan och skriver dærmed bara på norska.
vi kom igår. vi far på torsdag.
och dæremellan har vi varit på skolan och  var med på træningslæra, så nu vet vi varfør norrmænnen ær så gaaalet bra i skidåkning, rackarns att vi tappade bort anteckningarana från lektionen bara.
sen hængde vi i bibblis som det heter på norska . det var schjukt ballt. sen begav vi tjejer oss ivæg till en snubbe som ær hyfsat bra på skidor. vi åkte skidor på kvællen i mysmys væder sen drog vi en norsk utekvæll. soffan var skøn.
idag har vi lekt med norskarna på historia, ætit norska hamburgare, och spelat handboll. nu chillar vi i villan och sen blir det snabbrenn ikvæll. vi har træffat mettemarit och haakoon på mcdonalds,  tydligen bra extraknæck då oljan børjar sina.
nu ska vi se film. hejdå sverige, och HEEEELLLLOOOO norge. @@ Gabriella Vendela

Update

Norge idag.

Det var det.

RSS 2.0