GOD JUL!

Efter många fina resultat i Östersund, snö i lycksele, pepparkakasbaktävling, tuffa intervallpass, tannbergsloppet, mysiga kvällar och kanske en massa plugg de senaste veckorna så önskar vi på skidgymnasiet en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR och hoppas att tomten kommer med något som ni kanske önskat er! ;D jag och antagligen de flesta andra kommer nog trycka i oss en massa god julmat och ladda upp med bra träningen inför nästa cuptävling som går 7-8 i Hudiksvall om snön vill lägga sig där med.





SNÖ, LÄGER OCH TÄVLINGAR!

Veckorna har rullat på och vi har varit ute på skidor och glidit rätt så många dagar. Det började med läger i Östersund där vi fick tid att träna på teknik både utför, på platten och uppför. Skidföret var varmt men trots det så var det ändå ett riktigt fint läger som tränarna styrde ihop på så kort varsel. Väl hemma var det nästan bara att tvätta och packa om igen för då väntade ännu ett läger. Men denna gång åkte vi upp till Gällivare, där bjöds det på snö, kyla, regn och fin skidåkning. Inte nog med det så styrde än en gång tränarna ihop 2 riktigt fina träningstävlingar ena dagen distans och nästa dag sprint. Men eftersom att vi snurrade på en ca 1km slinga så fick killarna inte riktigt köra den sträckan som planerat men jag tror dem var nöjda ändå med att få lite tävling i kroppen och lite tävlings"hosta" på kvällen. Vi hade sällskap av Gällivare skidgymnasium och dem från Mo i rana så de gällde att ta ut de allra sista för att plocka så många placerinar som möjligt i sprinten. Endel stannade kvar hela veckan för att delta i FIS-tävlingarna som skulle vara under helgen, där bjöds det på blandande resultat och på söndag så tyckte nog alla att det var skönt att få åka hem. I helgen åker de flesta tillbaka till Östersund eftersom att årets första cuptävling går av stapeln och vi hoppas självklart att allt träning vi har slitit med visar lite resultat och att snön har hunnit lägga sig även på spåret när vi kommer hem så att vi slipper snurra på tjärn.

Eftersom att det varit dålig uppdatering senaste tiden så tänker jag inte sitta och skriva allt i detalj. Har även snott lite blandade bilder från hemsidan eftersom jag inte äger några själv. Så ni som har lite nya spännande bilder får gärna lägga upp några.




Innan östersund hann vi med ett pass inne i ishallen. Där bjöds det på tuffa matcher och
en skön träningsvärk dagarna efter. Kul hade vi i alla fall :D




 


RSS 2.0