Uppladdning inför Norgelägret.

Första veckan har som sagt svischat förbi, och nu taggar alla glada små skidisar det årliga lägret till grannlandet Norge.

Alla gör allt de kan för att hålla sig friska, ettorna har varje år en viss tendens att insjukna dagarna innan vi drar iväg. Vi kan dock meddela att nästan alla ettor klarat sig so far, men att vi däremot har en del äldre elever vars norska framtid ser osäker ut...

Igår så var det A1, rullskidor, skate på förmiddagen och styrka på kvällen. Eftersom ingen av undertecknad var med så har vi inte så mycket att säga om de passen. Dom hade kul. Tror vi. (Är det någon som var där som känner för att skriva en mer detaljerad och ingående rescension av gårdagens pass, så kan ni ju säga till. Det går nog att ordna.)  

Idag har det fruktade "backtestet" återupptagits efter några års frånvaro. Ett gäng tappra skidisar är nu ute och matar på allt vad de kan. Återkommer med en utvärdering senare.

Vi har fått en del av våra nya kläder, hurra! Mössa, tights och en efterlängtad buff, det sistnämnda nytt för i år! Resten av kläderna är på väg. En del tror dock att de måste springa i bar överkropp tills de får resterande klädesplagg, vilket inte är fallet. Bilder kommer förmodligen sen. :) (Av kläderna, inte de bara överkropparna. Såklart.)

Vi har även fått ihop ett gäng danssugna som kommer att dansa loss i mitten på September. :) Gilla!

Vi återkommer med bilder och annat kul efter vi tränat på i Norge. :)

Sayonara!

/Akke &  Sara W

Första veckan på skid.





Skolan har dragit igång igen med allt vad det innebär, vi har tappat våra kära f.d skidfyror som vi saknar så oerhört och vi nya gör allt för att axla den tunga rollen.

Som vanligt så har vi fått ett nytillskott, denna gång i form av tre tjejer och fyra grabbar. Vi försöker lära dem allt vi kan och hur det fungerar här på skid. (Vilket borde gå ganska fort..)



Vill ta tillfället i akt och säga att det är obligatorisk buggkurs på gång! Okej, vi önskar att det vore obligatoriskt så vi blir några stycken, just nu har vi väldigt många danssugna brudar, men få grabbar... Det måste ju vara så att alla killar på skid redan är gud på att dansa bugg?

Kom igen guys, bugga med oss, snälla..? :)

Vi försöker övertala så många som möjligt på måndag, för då tänkte vi ringa dit och anmäla oss. Mer information om priser och tider kommer sen, det vi vet nu är att starten går den 15/9 mellan 19.30-21.00 (med reseration för ev. fel)

Be there! ;)

/Akke

RSS 2.0