Bruks. och Skellefteå-lägret...

Tävlingarna i Bruks. var ju några dagar sedan, hade smällt upp bilderna därifrån lite tidigare om jag hade haft internet... (Har varit ur funktion i några veckor nu)

Som tur är så har jag nu fått hjälp av de övriga skidisarna att uppdatera lite här på bloggen; det har vi redan sett prov på! :) Förhoppningsvis kommer det hända lite mer här framöver.

Just nu befinner vi oss på läger i Skellefteå eftersom vädergudarna förutspådde att Arvidsjaur skulle frysa bort i helgen. Boendet är jättemysigt, vi bor allihopa i samma byggnad vilket gör att man inte blir så uppdelad som man annars kan bli i separata stugor. Maten är också kanon här. :) Vi har hunnit köra ett distanspass på morgonen och nu på eftermiddagen blev det väldigt blandat. En del körde distans även nu, men de flesta valde nog att ta ett lite kortare pass eftersom vi laddar för tävling imorgon i Piteå. :) Vi blev ett gäng som tränade lite starter och körde lite kortare intervaller - för att väcka kroppen lite. Har inte hunnit fota så mycket idag, men några bilder blev det.

Har problem att ladda upp dem nu av någon konstig anledning, men ska göra ett nytt försök senare! Då blir det både Bruks. och Ske-å!

Nu avrundar vi kvällen med Idol, en del har även hunnit valla skidor halva kvällen. Snart blir det sängen och uppladdning inför morgondagen. Lycka till!

/Akke

Bilder från Arvidsajaur









senaste nytt


Ny information: De preliminära just nu är att lägret är flyttat till Skellefteå och att vi siktar in oss på Piteåprimeären på lördagen.

Update



Seriöst, nu måste vi skärpa oss med uppdateringen här!


Sammanfattningensvis så har vi varit på läger i Arvidsjaur i fem dagar och det var kallt. Vi fick dock en tävlingen i benen och en massa träning. Så till helgen drar vi dit igen och håller tummarna för att Gielaskampen inte behöver ställas in pga kylan!



xoxo /Bloggdrottningen

Halloweenkväll, lov och tävlingspremiär!

Nu är vi återigen tillbaka i skolan efter ett långt och härligt lov! Många hade turen att få några timmar på snö, dock har vi fått dra iväg en bit på jakt efter denna vita, eftertraktade tillgång. En del av oss drog iväg till Kiruna, andra till Gällivare och en del till Arvidsjaur. Skidåkning eller ej, jag hoppas att alla har haft ett skönt lov och nu är sugna på att dra igång med skolan igen! (?)

Som det ser ut nu så har snön även kommit till lycksele, i veckan har vi börjat kunna åka på elljusspåret också, kul!

Just nu så befinner sig tre tappra skidisar i Bruksvallarna för att få besked hur träningen har varit och hur formen är. Igår var det sprint som stod på schemat. I H17-18 körde Johan Forsberg på bra i prologen och tog sig in på en 9:e plats. Han lyckades kvala sig vidare och slutade på en 12:e plats i B-finalen. I H19-20 lyckades även David Nordström kvala vidare med en 19:e plats i prologen. I kvartsfinalen tog han sig in på en 5:e plats, vilket slutade med en 21:a plats totalt. Själv så blev det en 21:a plats i prologen, lyckades inte ta mig vidare i kvarten, utan slutade på en 22:a plats. Det handlar verkligen om små tidsskillnader i sprinten, så en uppmaning till våra 1:or som snart ska ut och sprinta på cup-tävlingarna är att kräma ut allt det som finns i kroppen! En sekund kan vara flera placeringar.

Bra kämpat igår allihopa! Nu taggar vi om inför dagens prövningar!

Idag är det då dags för distans; jag och Johan ska ta oss runt 10km medan David ska köra lite längre: 15km.

Lite bilder från helgen kommer sen! :) Bilder från Halloweenkvällen som vi skidisar hade innan lovet är det som bjuds på tills vidare.



Pierre är grymt nöjd över sin insats att pynta lägenheten med spindelväv.



Bänkade framför tv:n.



SaraPer



Badvakten David och uppäten-av-haj-Tim.



1:orna gör entré.



Psykologen!



Dessa grabbar måste ju få lite cred för deras uppoffring inför halloweenkvällen. ;)

/Akke

RSS 2.0