MULTIDAG!

Blod svett och LERA !!!

Indelade i 3 lag med 5st i vardera gav vi oss iväg full packade och laddade för årets MULTISPORTDAG,   som blev en blöt, lerig och jobbig upplevelse med mycket skratt och sång(:.

Vi säger Stort Grattis till Lag HILDA som vann årets upplaga av multisportdagen (:  i Hildas lag ingick : Johan, David, Eve och Andreas, Hilda själv deltog givetvis också.

2:a kom Lag FRIDA med Per, Malin Daniel och Erik. Det vart en spännande kamp mellan de båda lagen. Den sista ”etappen” vart också den avgörande då Lag HILDA vann , och Lag FRIDA Blev trea i cykelstafetten. Lag FRIDA som tidigare vunnit både Backtestet, Orienteringen och Ordtävlingen.      Lag HILDA hade vunnit  Rullskidstaffetten och backpriset.

3:a kom lag JULIA som fick sällskap av Isak, Eke, Jonathan och veckans praois Saga Stenman som kommer från Jörn och hälsar på oss denna vecka. Vi får väl hoppas att denna dag med först morgonstyrka klockan 7 och sedan 7.45 timmar ute med ca 6 effektiva tränings timmar inte ska avskräcka hon allt för mycket. Saga som är en söt liten lättlurad säl vill vi ju förståss ska börja här om ett drygt år.

Mycket bra kämpat ALLIHOPA !

Indelade i 3 lag med 5st i vardera gav vi oss iväg full packade och laddade för årets MULTISPORTDAG,   som blev en blöt, lerig och jobbig upplevelse med mycket skratt och sång(:.

Nu väntar bara den efterlängtade sängen ! GodNatt:)

/ Julia


Kommentarer
Postat av: Roger

Verkar varit en tuff dag !

Hoppas att vi får se några bilder vid tllfälle.

Glöm inte att ge Saga rätt mängd vatten för det tror jag hon behöver !

Ha det bra

Sköt om Er alla

2011-05-25 @ 07:15:04
Postat av: Julia

Oj , Fail på bloggdebuten! glömde klippa ut inledningen som står i slutet också xD !

2011-05-25 @ 08:26:49
Postat av: Julia

vart lite tufft till och från .

men de roliga tog över det :)

Bilder blir nog på hemsidan isf vi hann som inte ta några bilder. jag å Saga tänkte ta då vi kom tillbaka men de vart så bråttom då !:)

Tack det samma!

2011-05-25 @ 08:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0