Tävlingsdags: You have been eliminated! (deltagande är frivilligt)

Nu är det tävlingsdags på skid! (Och jag menar inte med någon typ av skidor på fötter) Nej, nej, i den här tävlingen gäller det att vara taktisk, snabbtänkt och kanske ha en gnutta jädrar anamma!

Så här ser det ut:

Lekledaren (jag) kommer att samla ihop anmälningar till den här tävlingen. Sedan arrangerar jag dessa namn så att varje person har någon man ska "eliminera" samtidigt som någon annan i sin tur ska eliminera denna person.

Det finns tre sätt att eliminera någon på:

*Att spruta vatten med en blomspruta i ansiktet
*Att slå med en kudde i huvudet
*Att hälla sweet-chili-sås i maten under middagarna på elevhemmet.

Det finns också sätt att skydda sig mot dessa angrepp:

*Mot blomsprutan skyddar ett cyklop (Behöver inte vara med snorkel, men cyklopet ska sitta över ögonen när man blir attackerad för att ge skydd!)
*Mot kudden skyddar ett örngott knutet runt halsen
*Mot sweet-chili-såsen skyddar... Ingenting! You have been eliminated!

Men, men, regler, regler...

*Denna tävling sker endast på skoltid och inom skolbyggnaden. (Förutom middagen vid elevhemmet där endast sweet-chili-såsen får användas som vapen. För att undvika att detta spårar ur..)
*Tider som är avsatta för träningspass räknas inte som en tid där man får eliminera någon! (Folk ska kunna träna ifred. Man kan dock bli attackerad när passet är slut och man kommer tillbaka till skolan.)
*Frizoner är: området vid skidsoffan (skidsoffan och den lilla korridoren som löper därifrån är fria) och skidkorridoren (frizonen slutar där den lilla trappan tar slut).
*Ni får inte använda båda typerna av skydd samtidigt! (För att det ska bli mer fart i spelet.) Ni får dock byta skydd under dagen.

När jag tagit emot anmälningarna kommer ni få en lapp där det står ett namn. Detta namn är personen ni ska eliminera. Någan har i sin tur en lapp med erat namn och kommer att jaga er.. Om ni blir eliminerade ska ni lämna över eran lapp till personen som eliminerade er. På så sätt blir cirkeln sluten. När ni blivit eliminerade kommer ni till mig och berättar det så att jag har koll på vilka som fortfarande är med i leken.

När vi slutligen bara har två finalister kvar ska dessa få göra upp på det sista styrkemötet i en epic duel i "Sten, sax, påse"!

För att göra detta extra kul hade vi tänkt göra så här:
Alla som vill vara med får lägga 10kr i "startavgift". Den som till slut koras som mästare tar hem hela potten!

Mer info på styrkemötet på måndag, vi drar igång onsdag morgon och slutar när vi bara har två duellanter kvar!

Må bäste skidis vinna!

/Akke


Kommentarer
Postat av: Anonym

lite handicap för de som inte käkar på elev ju

2011-05-24 @ 11:36:24
Postat av: Akke

Sant, men den här "metoden" var med förra gången vi körde eliminerad, ett litet internt skämt. :)Dock så är det ju väldigt svårt att eliminera någon på det sättet utan att det märks så det var mest för traditionens skull!

2011-05-24 @ 20:00:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0